Vi har fått en flygande start!

Vi drog igång verksamheten här på contentwriter.nu under sista kvartalet 2020, och vi har fått en riktigt flygande start. Ordrarna trillar in i en takt vi aldrig hade kunnat drömma om, vilket vi är enormt glada över.

Tack till alla kunder som beställt texter hos oss!

Anstormningen av kunder har varit mycket över förväntan. Vi började med en enda skribent, men i perioder har vi varit tre personer som producerat content till er kunder.

Eftersom beställningarna har varit så många fler än vad vi hade förväntat oss så har leveranstiderna ibland blivit lite längre än vad vi skulle önska. Men vi har försökt att vara tydliga och hålla er beställare uppdaterade kring aktuella kötider och vi är tacksamma för er förståelse.

De flesta kunder som har hittat till oss är affiliates inom vitt skilda nischer. Vi har även ett par SEO-bolag på kundlistan och någon enstaka e-handlare som vi har hjälpt med produkttexter. Variationen är stor, vilket gör att vårt jobb är väldigt omväxlande och roligt.

Vi har byggt ny sajt

Den första sajten vi lanserade var en mycket enkel sida, med i stort sett bara ett beställningsformulär. Nu har vi lanserat version två som är mycket mer genomarbetad, snyggare och som förmedlar en mycket mer professionell bild av vår verksamhet.

Vi hoppas och tror att detta är starten på något bra som kan fortsätta att växa i många år framöver, och vi har många spännande planer för sajten framöver också.

Ett stort tack till alla som har valt att lägga en beställning hos oss! Många av er har återkommit med flera beställningar och det tar vi som ett tecken på att ni har varit nöjda!

Om ni vill så får ni gärna gå in och följa oss på Facebook. Där kommer vi att presentera lite nyheter, och kanske kommer även en och annan rabattkod att dyka upp 🙂