Ett bra innehåll skapar förtroende

Jobbar du med affiliatemarknadsföring? Ja, då vet du att allt handlar om förtroende. Bra texter på din webbplats är en förutsättning för att skapa det förtroende som krävs för att generera kvalitativa leads och konverteringar.

Ett bra innehåll är viktigt för dig som sajtägare.
Satsa på ett bra innehåll – det är värt besväret!

Det finns många saker som påverkar trovärdigheten hos en webbsida. Men vi skulle vilja hävda att språket är en av de absolut viktigaste faktorerna. Bra content som tillför ett värde för dina besökare kommer alltid att vara ett vinnande koncept!

Du har säkert hamnat på maskinöversatta sajter när du har googlat på någon produkt som du ska köpa. Och nog kan du hålla med om att man inte blir speciellt köpsugen? Risken är överhängande att din besökare och potentiella kund helt enkelt väljer att lämna din webbplats om de stöter på innehåll som inte känns seriöst eller som innehåller många språkliga fel.

Vi jobbar med text och tycker givetvis att du ska lägga lite energi på att se till att dina sajter har ett bra innehåll. Du lägger troligen ganska mycket tid och energi (och säkert också pengar) på att driva trafik till din webbplats. Se då till att besökarna får ett bra intryck och att du lockar dem att stanna kvar på din webbplats. Om du lyckas vinna dina besökares förtroende så är sannolikheten otroligt mycket större att det leder till en konvertering.

Att köpa in texter från en professionell content writer är ofta en ganska lönsam affär och det finns flera uppenbara fördelar:

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på contentwriter.nu har stor erfarenhet av att hjälpa affiliates med texter till sina sajter. Vi levererar också produkttexter och kategoritexter till e-handlare och vi är underleverantörer till SEO-bolag som erbjuder contenttjänster till sina kunder.

Vill du prova att beställa text från oss på contentwriter.nu? Här hittar du vårt beställningsformulär >>