Så funkar det

Du beställer dina texter genom att fylla i formuläret här på vår hemsida. Vill du beställa större mängder texter och inte vill fylla i formuläret för varje enskild text så kan du använda vårt bulk-formulär.

Inom några minuter får du en beställningsbekräftelse via e-post. Vi levererar dina texter till den e-postadress du har angett vid beställningen, tillsammans med en faktura. Fakturan har 10 dagars betalningstid.

Ju mer information du lämnar, desto bättre texter kan vi skriva till dig. Ange tydligt vilka nyckelord/sökfraser du vill att vi optimerar för och (om du vill) får du gärna tala om i vilket sammanhang som texten ska användas.

Vår leveranstid varierar lite beroende på arbetsbelastning, men alla ordrar behandlas i turordning. Normalt sett har du dina texter inom sju arbetsdagar. Vid riktigt stora beställningar tar det givetvis längre tid, men vi kan då göra delleveranser efterhand som texterna blir klara.

Vi erbjuder texter i tre olika nivåer. Skillnaden mellan de olika nivåerna är hur mycket tid vi lägger på att skriva din text, därav prisskillnaden. Det är alltså inte så att ”enkel” är sämre texter rent språkmässigt, men det finns inte samma tid till att göra research. Man kan säga att de är lite mer ytliga helt enkelt.

  • Nivå ”enkel” innebär texter som våra skribenter kan skriva utan att behöva göra annat än minimal research. Texterna innehåller inga faktafel, men är inte speciellt djuplodande eller ingående. Nivå ”enkel” lämpar sig bäst för relativt korta texter (upp till 1000 ord).
  • Nivå ”medel” innebär att vi lägger lite mer tid på att leta faktakällor och göra research. Texterna blir mer genomarbetade än i den enklare nivån.
  • Nivå ”avancerad” innebär att vi levererar artiklar av riktigt hög kvalitet. Vi lägger ännu mer tid på research och kan därför hantera mer avancerade och omfattande ämnen.

Alla våra texter är unika, språkligt korrekta och innehåller inga faktafel.

Om nya kunder gör stora beställningar förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning. Obetalda fakturor kommer att lämnas vidare till vår inkassopartner, SVEA inkasso.