Så funkar det

  1. Du beställer dina texter genom att fylla i vårt beställningsformulär.
  2. Inom några minuter får du en beställningsbekräftelse via e-post.
  3. Vi levererar dina texter till den e-postadress du har angett vid beställningen, tillsammans med en faktura. Fakturan har 10 dagars betalningstid.

Bra att tänka på när du beställer

Ju mer information du lämnar, desto bättre texter kan vi skriva till dig. Ange tydligt vilka nyckelord/sökfraser du vill att vi optimerar för och (om du vill) får du gärna tala om i vilket sammanhang som texten ska användas.

Leveranstider

Vår leveranstid varierar lite beroende på arbetsbelastning, men alla ordrar behandlas i turordning. Vi är inte snabbast i branschen, utan vårt fokus ligger på att leverera bra kvalitet. Du är alltid välkommen att höra av dig om du vill veta hur lång vår kötid är för tillfället. Vid riktigt stora beställningar kan vi, om ni önskar, göra delleveranser efterhand som texterna blir klara.

Tre anpassade nivåer

För att göra det enkelt att beställa så erbjuder texter i tre olika nivåer. Skillnaden mellan de olika nivåerna är hur mycket tid vi lägger på att skriva din text, därav prisskillnaden. Det är alltså inte så att “enkel” är sämre texter rent språkmässigt, men det finns inte samma tid till att göra research. Man kan säga att de är lite mer ytliga helt enkelt.

Du kan läsa mer om våra nivåer i detta blogginlägg.

Alla våra texter är unika, språkligt korrekta och innehåller inga faktafel.


Upphovsrätt och copyright

Så fort du har betalat fakturan så äger du texterna. Du har alltså full upphovsrätt på ditt beställda innehåll. Du är också fri att publicera texterna i ditt eget namn om du vill.

Sekretess

Vi svarar inte på några frågor om våra kunder och ingen kommer någonsin att få veta att dina texter är skrivna av oss. Vi skriver gärna på sekretessavtal om du så önskar, men även utan avtal så håller vi alla våra uppdrag för oss själva.


Om nya kunder gör stora beställningar förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning. Obetalda fakturor kommer att lämnas vidare till vår inkassopartner, SVEA inkasso.