Vad skriver vi om?

Vi på Contentwriter.nu skriver dagligen om vitt skilda ämnesområden. Det är också lite av tjusningen med arbeta med den här typen av skribenttjänster – ingen dag är den andra lik! I det här inlägget kommer ger vi en liten inblick i några av de ämnen som vi hanterar.

Variationerna är stora, både när det gäller texttyper och ämnesområden.

Ekonomi/finans

Detta är ett ganska vanligt ämnesområde och ett av våra specialområden. Det finns gott om affiliates som verkar i denna vertikal vilket också märks på inflödet av ordrar.

Lån

En stor del av de texter vi skriver inom ekonomi handlar om lån i olika former. Det är allt från bolån till olika typer av mikrokrediter. I huvudsak levererar vi texter till olika jämförelsesajter och låneförmedlare.

Sparande

Vi skriver om sparande i aktier, fonder och ETF:er, men även olika typer av alternativa investeringar.

Försäkringar

Vi har levererat texter om i princip alla typer av försäkringar som finns – allt från husdjursförsäkringar till inkomstförsäkringar. Beställarna är nästan alltid någon form av försäkringsförmedlare eller jämförelsesajt.

Privatekonomi

Privatekonomi handlar om mycket mer än bara lån och sparande. Det finns otroligt många aspekter och vi skriver om allt från kreditkort och extrainkomster till mer generella artiklar som handlar om hur man kan få ordning på sin ekonomi.


Konsumentprodukter

Detta är en ganska bred kategori där vi har levererat texter om allt möjligt som vänder sig till konsumenter. Beställarna är ofta recensions- och jämförelsesajter.

Teknik och prylar

Vi levererar texter som handlar om alla tänkbara prylar. Ofta handlar det om teknikprylar som datorer och mobiltelefoner, men det kan givetvis vara nästan vilka prylar som helst.

Olika typer av abonnemang

Elavtal, mobilabonnemang och streamingtjänster är bara några exempel på alla abonnemangstjänster som finns. Även här levererar vi främst texter till jämförelsesajter.


Spel och betting

En annan bransch som är populär hos våra kunder är olika former av spel. Det handlar dels om casino, men även om sportbetting. Vi skriver bland annat speltips inom både fotboll och hockey till flera olika kunder på regelbunden basis.


E-handel

Majoriteten av alla texter vi skriver till olika e-handelssajter är produkttexter, men vi skriver även bland annat kategoritexter och faktaartiklar. Vi har också skrivit innehåll till nyhetsbrev och till landningssidor för annonskampanjer.


…och mycket mer

Förutom ovanstående ämnesområden som är de mest populära hos våra kunder så skriver vi texter inom alla tänkbara ämnesområden. Växande ämnesområden är bland annat husdjur och träning/hälsa. Hur smalt eller konstigt ditt ämne än kan verka så tveka inte att lägga en beställning hos oss.


Vad vi inte skriver om

Vi är ett begränsat antal skribenter och självklart har vi kunskapsluckor som gör att vi inte kan skriva om precis vad som helst. Vi tackar också nej till att skriva om sådant som är uppenbart olagligt. Om vi får in en beställning som rör ett ämnesområde som vi av någon anledning inte kan åta oss så tar vi givetvis kontakt med dig och meddelar detta.